Dinsdag17:00 - 19:00

Woensdagmiddag groep

Met elkaar de eigen productie schrijven en maken!

Kinderen van 12 jaar die wel of geen Opleiding bij het RJT hebben gevolgd mogen met deze musicalgroep meedoen. Zij hoeven geen auditie te doen. Aan het eind van het seizoen spelen ze een musical in een theater of op locatie.

Repetities: woensdag van 17:00-19:00 in het gebouw de Ottoburg, Esdoornstraat 3a, Rijswijk

Contributie: 317,50 euro per jaar (september t/m juni)

Docenten

DSC_0052

Eline Jansen

Docent

email:eline.jansen@rijswijksjeugdtheater.nl

Eline werkt als dansdocent en als speldocent bij het Rijswijks Jeugd Theater. Buiten het RJT werkt ze als straattheaterartiest, denk daarbij aan steltloopacts, animatie en presentatie. Het allerleukst aan theatermaken vindt ze verwondering creëren en dat doet ze het liefst samen met bevlogen collega's. Bij het RJT zijn het de kinderen, de collega's en al die vrijwilligers samen, waardoor het voor haar zo'n fijne plek is om te werken. 

DSC_0065

Jessica Fuchs

Docent

email:jessica.fuchs@rijswijksjeugdtheater.nl

Jessica geeft bij het Rijswijks Jeugd Theater zangles, ze regisseert en ze schrijft. Regisseren doet zij als coach samen met de acteurs. Ze probeert het beste uit ieder individu naar boven te halen en daarnaast ook uitdagingen te bieden. Ze heeft bij het Dolfinarium shows geregisseerd met dieren. Daarnaast heeft zij stemregie gedaan en de spelers gecoacht in de bewegingen van de karakters voor de theatervoorstellingen van ‘het Zandkasteel’, bekend van tv.
Jessica heeft aan de universiteit van Utrecht haar ‘Master of arts’ behaald. Ze heeft cursussen, masterclasses en workshops gevolgd bij de ‘groten der aarde’ en een regieopleiding gedaan bij de Theaterfabriek in Rotterdam.