RJT logoWizard Of OzAddams FamilyPeter Pan

Dit jaar staat het RJT met maar liefst 3 voorstellingen in de Rijswijkse Schouwburg.

Voor alle drie de producties zoeken we nog spelers. Hieronder vind je meer informatie:

THE WIZARD OF OZ

Op 18 & 19 februari 2023 brengt het RJT opnieuw een onvergetelijke musical klassieker op de planken in de Rijswijkse Schouwburg: The Wizard of Oz.

Het Artistiek Team van deze productie bestaat uit: Pepijn Jehee (regie), Koen Both (zang) en Roxanne Joosen (dans).

De spelersbijdrage voor de solisten (de bij naam genoemde rollen) is €390*, voor het ensemble (zowel het volwassenen,- als het jeugd-ensemble) is de spelersbijdrage €320*.

De repetities starten in september en vinden in de regel plaats op zondagmorgen (wisselende tijden, maar in het algemeen tussen 10.00 en 13.00 uur).

Audities
We zoeken voor het jeugd-ensemble kinderen (6-15 jaar) die goed kunnen zingen en dansen. Voor de diverse solo rollen en het volwassenen-ensemble zoeken we enthousiaste en ervaren spelers (16+).
Meer informatie en aanmelden voor de audities: https://forms.gle/wNpz4pic1Nk1DwSe8
Aanmelden kan tot 1 juli.

THE ADDAMS FAMILY

Op 15 & 16 april 2023 speelt NuRT (onderdeel van het RJT) de doldwaze, maar bloedstollende voorstelling The Addams Family in de Rijswijkse Schouwburg.

Het Artistiek Team van deze productie bestaat uit: Pepijn Jehee (regie), Koen Both (zang) en Maite Levy (dans).

De spelersbijdrage voor deze groep bedraagt €390*.

De repetities starten in september en vinden in de regel plaats op dinsdagavond tussen 19.30 en 22.00 uur.

Audities
We zoeken voor deze groep getalenteerde spelers in de leeftijd 18-30 jaar. Aanmelden voor een auditie kan via deze site: https://rijswijksjeugdtheater.nl/?page_id=1955

PETER PAN

De Zaterdaggroep van het RJT zal op 27 & 28 mei 2023 de magische musical Peter Pan spelen in de Rijswijkse Schouwburg.

Het Artistiek Team van deze productie bestaat uit: Nathalie van der Kaaden (zang) en Dane Badal (dans) en zal nog worden aangevuld met een regisseur.

De spelersbijdrage voor deze groep bedraagt €390*.

De repetities starten in oktober en vinden in de regel plaats op zaterdagochtend tussen 10.00 en 13.00 uur.

Audities
We zoeken voor de Zaterdaggroep ervaren en/of getalenteerde spelers (10-18 jaar) die goed kunnen zingen en dansen. Ook moet een speler gedisciplineerd zijn en zelfstandig kunnen werken. Wanneer je geselecteerd wordt voor de groep verwachten we inzet (bijvoorbeeld met het leren van teksten) en aanwezigheid tijdens de repetities. (Je kunt de groep dus niet combineren met een andere hobby op zaterdagmorgen.) Op zaterdag 2 juli zal er een open les / auditie plaats vinden.

Je kunt je aanmelden voor de open les / auditie, door uiterlijk woensdag 29 juni een mailtje te sturen aan sander.vanderbrugge@rijswijksjeugdtheater.nl met daarin je naam en leeftijd (op 1/9/2022)