Auditie groep alle leeftijden

Naast de groepen op de dinsdag en de woensdag heeft het RJT nog 3 Auditie-groepen.

Deze groepen voor gevorderde musicalspelers sluiten hun productiejaar af met 2 voorstellingen (meestal) in de Rijswijkse Schouwburg. De Zaterdaggroep is voor spelers in de leeftijd van 10 tot 18 jaar, NuRT is voor spelers van 18 tot 30 jaar en de Zondaggroep is voor spelers van alle leeftijden afhankelijk van de rollen van het stuk dat op dat moment wordt gespeeld.

Er wordt gewerkt aan de drie disciplines; dans, theater en zang.

  • De lessen worden gehouden in het gebouw Ottoburg, Esdoornstraat 3a, Rijswijk.
  • Aan het begin van het seizoen worden audities georganiseerd om de rollen te verdelen. Hou hiervoor onze Facebook pagina in de gaten.
  • Het productie jaar wordt afgesloten met een eindvoorstelling (meestal) in de Rijswijkse Schouwburg.
  • De spelersbijdrage voor de Zondaggroep bedraagt €375 (solisten) / €310 (ensemble). (Betaling met de Ooievaarspas is mogelijk.)
  • Het is ook mogelijk om in meerdere groepen te spelen! Spelers die in meer dan één groep spelen krijgen een korting van €50 op de spelersbijdrage elke extra groep.
  • Kaarten voor de Nieuwe Zaterdaggroep zijn te bestellen bij de Rijswijkse Schouwburg.
  • Mogelijk komen er enkele plaatsen vrij in deze groep. Hiervoor zullen in september audities worden gehouden. Je kunt je met het aanmeldformulier hiervoor aanmelden.
RJT logo
Zondag alle leeftijdenZondag 10:00 - 13:00Zondag 10.00-13.00 €375 (solisten) / €310 (ensemble)

Docenten

DSC_0054

Pepijn Jehee

Regie Nieuwe Zaterdaggroep

email: Pepijn.Jehee@rijswijksjeugdtheater.nl

Pepijn werkt als regisseur bij verschillende groepen van het RJT. Als kind had Pepijn de droom om de nieuwe presentator van het kinderprogramma Telekids te worden, maar deze droom veranderde na het zien van de musical Aïda, toen hij in groep 5 zat. De magie van theater, daar werd Pepijn gelukkig van. Met zijn bedrijf ‘Jehee Vertelt’ ontwikkelt Pepijn familievoorstellingen en evenementen rondom verhalen uit de klassieke jeugdliteratuur en hebben zijn voorstellingen op meerdere theaterfestivals gestaan, zoals het Delft Fringe Festival & het sprookjesfestival. Op dit moment is Pepijn aan het afstuderen aan de HKU als docerend theatermaker en heeft hij stage gelopen bij Herman van Veen, Dutch Academy of Performing Arts (DAPA) & Theater Totaal.

DSC_0048

Renske Hoeksema

Docent Dans Nieuwe Zaterdaggroep

email: Renske.Hoeksema@rijswijksjeugdtheater.nl

Renske is als choreograaf aan het RJT verbonden, waar ze de regie voert over NuRT, de jongerengroep. Renske volgde de opleiding Musicaltheater aan de Fontys Dansacademie in Tilburg. Vervolgens was ze ruim 10 jaar in het theater te zien in Mamma Mia!, Rembrandt, de musical, Kuifje, Assepoester, Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat en Shrek. Naast haar uitvoerende werkzaamheden in de musical was ze ook vaak als dance captain bij de voorstellingen betrokken. Hier werd het zaadje voor het lesgeven en doorgeven van haar ‘theatergekte’ al geplant. Na jaren zelf op de planken te hebben gestaan, is ze nu werkzaam als freelance theaterprofessional, geeft ze diverse musical workshops, werkt ze als regisseur/choreograaf bij Muziektheater Roes in Breda en ondersteunt en assisteert bij diverse trainingen in het bedrijfsleven als trainingsacteur.

image003

Nathalie van der Kaaden

Docent Zang Nieuwe Zaterdaggroep

email: nathalie.van.der. Kaaden@rijswijksjeugdtheater.nl

Nathalie studeert zang / docent muziek aan het conservatorium in Rotterdam. Daar wordt ze breed opgeleid en krijgt ze les in meerdere instrumenten. Naast muziek geeft Nathalie ook zeil- en zwemles aan kinderen tussen de 4 en 11 jaar.