RJT logo
Maandag20:00 tot 22:00 uur€ 350,00

Voor musical en toneel ben je natuurlijk nooit te oud!

Het Rijswijks vOlwassenen Theater (ROT) bestaat sinds 2018 en bestaat voor een deel uit ouders van RJT spelers en RJT-vrijwilligers zie zelf ook wel eens op de planken willen staan. Maar ook spelers van buiten af zijn van harte welkom! ROT speelt zowel toneelstukken als musical en instroom is zonder auditie mogelijk. Meld je aan voor een proefles.

  • De repetities vinden plaats in het gebouw Ottoburg, Esdoornstraat 3a, Rijswijk.
  • De contributie voor een seizoen (oktober-mei) bedraagt €350.
  • Het seizoen wordt afgesloten met een voorstelling

Docenten

DSC_0054

Pepijn Jehee

Docent Drama en Regie

email: pepijn.jehee@sixbase.nl/rjt

Pepijn werkt als regisseur bij verschillende groepen van het RJT. Als kind had Pepijn de droom om de nieuwe presentator van het kinderprogramma Telekids te worden, maar deze droom veranderde na het zien van de musical Aïda, toen hij in groep 5 zat. De magie van theater, daar werd Pepijn gelukkig van. Met zijn bedrijf ‘Jehee Vertelt’ ontwikkelt Pepijn familievoorstellingen en evenementen rondom verhalen uit de klassieke jeugdliteratuur en hebben zijn voorstellingen op meerdere theaterfestivals gestaan, zoals het Delft Fringe Festival & het sprookjesfestival. Op dit moment is Pepijn aan het afstuderen aan de HKU als docerend theatermaker en heeft hij stage gelopen bij Herman van Veen, Dutch Academy of Performing Arts (DAPA) & Theater Totaal.

DSC_0062

Koen Both

Docent Zang

email: koen.both@sixbase.nl/rjt

Koen is zangdocent en heeft binnen Rijswijks Jeugdtheater het RJT Musicalkoor opgezet. Van kinds af aan is hij bezig met musicals. Vanaf meezingen met een video tot daadwerkelijk op het toneel staan. Uiteindelijk heeft hij een paar jaar musical gestudeerd, maar uiteindelijk toch de keus gemaakt voor muziekdocent. Daarom heeft hij de overstap gemaakt naar het conservatorium van Rotterdam en de opleiding Docent Muziek gevolgd. Koen werkt op twee middelbare scholen als muziekdocent en heeft zijn eigen bedrijfje: Both Music. Hiermee geeft hij privéles, workshops en soms treedt hij zelf op.

DSC_0048

Renske Hoeksema

Docent Dans

email: renske.hoeksema@sixbase.nl/rjt

Renske is als choreograaf aan het RJT verbonden, waar ze de regie voert over NuRT, de jongerengroep. Renske volgde de opleiding Musicaltheater aan de Fontys Dansacademie in Tilburg. Vervolgens was ze ruim 10 jaar in het theater te zien in Mamma Mia!, Rembrandt, de musical, Kuifje, Assepoester, Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat en Shrek. Naast haar uitvoerende werkzaamheden in de musical was ze ook vaak als dance captain bij de voorstellingen betrokken. Hier werd het zaadje voor het lesgeven en doorgeven van haar ‘theatergekte’ al geplant. Na jaren zelf op de planken te hebben gestaan, is ze nu werkzaam als freelance theaterprofessional, geeft ze diverse musical workshops, werkt ze als regisseur/choreograaf bij Muziektheater Roes in Breda en ondersteunt en assisteert bij diverse trainingen in het bedrijfsleven als trainingsacteur.