Musical 10 - 18 jaar

Een jaar lang lekker bezig zijn met spel, zang en dans en toewerken naar een eindvoorstelling. We bieden alle kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 tot 18 jaar de mogelijkheid om te schitteren in een musical. Onder de hand leren ze zich te ontwikkelen in spel, zang en dans.. Zo leggen ze hun (eerste) theaterbasis. Bovendien worden ze gestimuleerd om hun eigen creativiteit te ontplooien, zowel individueel als in samenspel met anderen. Iedere dinsdagmiddag en woensdagmiddag bieden we een programma aan waarin ze al hun energie kwijt kunnen met toneelspelen, zingen en dansen. Tegelijk houden we natuurlijk rekening met de spanningsboog van de kinderen.

  • De lessen worden gehouden in het gebouw Ottoburg, Esdoornstraat 3a, Rijswijk.
  • We beginnen ieder jaar in september en gaan door tot eind juni. Tussentijds instromen is mogelijk tot de kerstvakantie (daarna uitsluitend in overleg).
  • Voor deelname aan deze groepen hoeft geen auditie te worden gedaan.
  • Ieder jaar wordt afgesloten met een eindvoorstelling.
  • De contributie voor een seizoen (september-juni) bedraagt € 310 (wekelijkse repetitie van 1,5 uur).
RJT logo
Dinsdag 10-18 jaar17.30 - 19.00Woensdag 10-13 jaar17.00 - 18.30€ 310,00

Docenten

DSC_0054

Pepijn Jehee

Regiedocent Di 17.30-19.00

email: Pepijn.Jehee@sixbase.nl/rjt

Pepijn werkt als regisseur bij verschillende groepen van het RJT. Als kind had Pepijn de droom om de nieuwe presentator van het kinderprogramma Telekids te worden, maar deze droom veranderde na het zien van de musical Aïda, toen hij in groep 5 zat. De magie van theater, daar werd Pepijn gelukkig van. Met zijn bedrijf ‘Jehee Vertelt’ ontwikkelt Pepijn familievoorstellingen en evenementen rondom verhalen uit de klassieke jeugdliteratuur en hebben zijn voorstellingen op meerdere theaterfestivals gestaan, zoals het Delft Fringe Festival & het sprookjesfestival. Op dit moment is Pepijn aan het afstuderen aan de HKU als docerend theatermaker en heeft hij stage gelopen bij Herman van Veen, Dutch Academy of Performing Arts (DAPA) & Theater Totaal.

DSC_0052

Eline Janssen

Regiedocent Wo 17.00-18.30

email: Eline.janssen@sixbase.nl/rjt

Eline werkt als dansdocent en als speldocent bij het Rijswijks Jeugdtheater. Buiten het RJT werkt ze als straattheaterartiest, denk daarbij aan steltloopacts, animatie en presentatie. Het allerleukst aan theatermaken vindt ze verwondering creëren en dat doet ze het liefst samen met bevlogen collega's. Bij het RJT zijn het de kinderen, de collega's en al die vrijwilligers samen, waardoor het voor haar zo'n fijne plek is om te werken.