RJT logo
Maandag20:00 tot 22:00 uur

Voor musical en toneel ben je natuurlijk nooit te oud!

ROT is in 2018 gestart uit een initiatief van ouders van spelers bij wie het ook ging kriebelen. Want je bent nooit te oud voor dans, zang en toneel. In 2019 wordt het stuk "'de zuster van Annie"' gespeeld. Ook in deze groep komen alle disciplines aan bod en krijg je les van vakdocenten; dans, zang en drama. Pepijn Jehee heeft het stuk bewerkt en regiseert het. ROT bestaat op dit uit 12 leden, allen 30+. Nieuwe leden zijn welkom! Meld je aan voor een proefles.

Docenten

DSC_0054

Pepijn Jehee

Drama en regiedocent

email: pepijn.jehee@rijswijksjeugdtheater.nl

Pepijn werkt als regisseur bij verschillende groepen van het RJT. Als kind had Pepijn de droom om de nieuwe presentator van het kinderprogramma Telekids te worden, maar deze droom veranderde na het zien van de musical Aïda, toen hij in groep 5 zat. De magie van theater, daar werd Pepijn gelukkig van. Met zijn bedrijf ‘Jehee Vertelt’ ontwikkelt Pepijn familievoorstellingen en evenementen rondom verhalen uit de klassieke jeugdliteratuur en hebben zijn voorstellingen op meerdere theaterfestivals gestaan, zoals het Delft Fringe Festival & het sprookjesfestival. Op dit moment is Pepijn aan het afstuderen aan de HKU als docerend theatermaker en heeft hij stage gelopen bij Herman van Veen, Dutch Academy of Performing Arts (DAPA) & Theater Totaal

DSC_0062

Koen Both

Zangdocent

email: koen.both@rijswijksjeugdtheater.nl

Koen is zangdocent en heeft binnen Rijswijks Jeugdtheater het RJT Musicalkoor opgezet. Van kinds af aan is hij bezig met musicals. Vanaf meezingen met een video tot daadwerkelijk op het toneel staan. Uiteindelijk heeft hij een paar jaar musical gestudeerd, maar uiteindelijk toch de keus gemaakt voor muziekdocent. Daarom heeft hij de overstap gemaakt naar het conservatorium van Rotterdam en de opleiding Docent Muziek gevolgd. Koen werkt op twee middelbare scholen als muziekdocent en heeft zijn eigen bedrijfje: Both Music. Hiermee geeft hij privéles, workshops en soms treedt hij zelf op.

DSC_0048

Renske Hoeksema

Dansdocent & Choreograaf

email: renske.hoeksema@rijswijksjeugdtheater.nl

Renske is als choreograaf aan het RJT verbonden, waar ze de regie voert over NuRT, de jongerengroep. Renske volgde de opleiding Musicaltheater aan de Fontys Dansacademie in Tilburg. Vervolgens was ze ruim 10 jaar in het theater te zien in Mamma Mia!, Rembrandt, de musical, Kuifje, Assepoester, Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat en Shrek. Naast haar uitvoerende werkzaamheden in de musical was ze ook vaak als dance captain bij de voorstellingen betrokken. Hier werd het zaadje voor het lesgeven en doorgeven van haar ‘theatergekte’ al geplant. Na jaren zelf op de planken te hebben gestaan, is ze nu werkzaam als freelance theaterprofessional, geeft ze diverse musical workshops, werkt ze als regisseur/choreograaf bij Muziektheater Roes in Breda en ondersteunt en assisteert bij diverse trainingen in het bedrijfsleven als trainingsacteur.