Kids
DinsdagMini-Kids: 15:45-16:30Kids: 16:30-17:30WoensdagMini-Kids: 14:00-14:45Kids: 15:00-16:00

RJT Kids

Voor de allerkleinsten

We bieden kinderen lessen waarin ze zich leren te ontwikkelen in spel, zang en dans. Wij noemen ze de Mini-Kids (4 – 5 jaar) en de Kids (6-8 jaar). De docenten laten hen spelenderwijs proeven aan deze drie musicaldisciplines. Zo leggen ze hun eerste theaterbasis. Bovendien worden ze gestimuleerd om hun eigen creativiteit te ontplooien, zowel individueel als in samenspel met anderen. Iedere dinsdagmiddag en woensdagmiddag bieden we een programma aan waarin ze al hun energie kwijt kunnen met toneelspelen, zingen en dansen. Tegelijk houden we natuurlijk rekening met de spanningsboog van de kinderen.

  • De lessen worden gehouden in het gebouw Ottoburg, Esdoornstraat 3a, Rijswijk.
  • We beginnen ieder jaar in september en gaan door tot eind juni. Tussentijds instromen is mogelijk.

Doorstroom
Als een kind 9 jaar is, gaat hij of zij door naar het eerste niveau van de Opleiding.

Contributie
De contributie voor de Mini-Kids bedraagt 200 euro per jaar (september t/m juni) of 60 euro voor 10 lessen.
De contributie voor de Kids bedraag 205 euro per jaar (september t/m juni)

Docenten

merel stegeman

Merel Stegeman

Docent dinsdag

email: merel.stegeman@rijswijksjeugdtheater.nl

Merel geeft les bij de Mini-Kids en de Kids op dinsdag. Ze heeft op verschillende reguliere- en theaterscholen lesgegeven en in 2018 is ze afgestudeerd als theaterdocent en –maker aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Wat voor Merel zo belangrijk is aan theater is het samenwerken, leren en ervaren van wat theater allemaal kan doen en hoeveel plezier dat kan opleveren.

DSC_0052

Eline Jansen

Docent woensdag

email: eline.jansen@rijswijksjeugdtheater.nl

Eline werkt als dansdocent en als speldocent bij het Rijswijks Jeugdtheater. Buiten het RJT werkt ze als straattheaterartiest, denk daarbij aan steltloopacts, animatie en presentatie. Het allerleukst aan theatermaken vindt ze verwondering creëren en dat doet ze het liefst samen met bevlogen collega's. Bij het RJT zijn het de kinderen, de collega's en al die vrijwilligers samen, waardoor het voor haar zo'n fijne plek is om te werken.