Musical 10 - 14 jaar

Een jaar lang lekker bezig zijn met spel, zang en dans en toewerken naar een eindvoorstelling. We bieden alle kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 tot 18 jaar de mogelijkheid om te schitteren in een musical. Onder de hand leren ze zich te ontwikkelen in spel, zang en dans.. Zo leggen ze hun (eerste) theaterbasis. Bovendien worden ze gestimuleerd om hun eigen creativiteit te ontplooien, zowel individueel als in samenspel met anderen. Iedere dinsdagmiddag en woensdagmiddag bieden we een programma aan waarin ze al hun energie kwijt kunnen met toneelspelen, zingen en dansen. Tegelijk houden we natuurlijk rekening met de spanningsboog van de kinderen.

  • De lessen worden gehouden in het gebouw Ottoburg, Esdoornstraat 3a, Rijswijk.
  • We beginnen ieder jaar in september en gaan door tot eind juni. Tussentijds instromen is mogelijk tot de kerstvakantie (daarna uitsluitend in overleg).
  • Voor deelname aan deze groepen hoeft geen auditie te worden gedaan.
  • Ieder jaar wordt afgesloten met een eindvoorstelling.
  • De contributie voor een seizoen (september-juni) bedraagt € 310 (wekelijkse repetitie van 1,5 uur).
RJT logo
Dinsdag 10-14 jaar17.30 - 19.00Woensdag 10-13 jaar17.00 - 18.30€ 310,00

Docenten

DSC_0050

Arjos Pronk

Regiedocent

email: arjos.pronk@rijswijksjeugdtheater.nl

Arjos geeft dramalessen bij het Rijswijks Jeugdtheater. Als kind vond hij het al geweldig om in een personage te duiken en zijn fantasie de vrije loop te laten. Nu hij ouder is, doet hij dat nog regelmatig door naar het theater en de film te gaan. Theater maken is van jongsafaan zijn passie en uitlaatklep. Eerst met een verkleedkist, later met dramalessen en voorstellingen. Het leuke van het lesgeven vindt Arjos de vorderingen die de kinderen maken en zien hoe kinderen ‘groeien’ in hun rollen. Naast het lesgeven heeft hij zijn eigen theaterbedrijf, is make-up artist en entertainer. Hij schrijft, speelt en regisseert zijn (eigen) theaterstukken.

image002

Margriet Kim Nguyen

Dansdocent

email:margriet.nguyen@rijswijksjeugdtheater.nl

Margriet is een dansdocent afgestudeerd met een Master of Arts aan the Place, London Contemporary Dance School. Ze heeft internationaal gedanst in werken van choreografen, theatermakers en visuele kunstenaars en werkt vaak samen met andere kunstdisciplines zoals zang, theater en architectuur. In haar werk draagt ze de relatie uit tussen het publiek en de performers en wil ze graag de individualiteit van de performer naar voren brengen. Creëren, onderzoeken, leren, jezelf uitdagen, muzikaliteit, verbinden en performen vindt Margriet erg belangrijk in haar lessen.

image003

Nathalie van der Kaaden

Zangdocent

email: nathalie.vanderkaaden@rijswijksjeugdtheater.nl

Nathalie studeert zang / docent muziek aan het conservatorium in Rotterdam. Daar wordt ze breed opgeleid en krijgt ze les in meerdere instrumenten. Naast muziek geeft Nathalie ook zeil- en zwemles aan kinderen tussen de 4 en 11 jaar.