Rijswijks Jeugdtheater

Theater maken

Schrijf uw kind nu in!

Heb je zin om superleuke musicallessen te volgen? Ben je tussen de 6 en 25 jaar oud? Dan kan je terecht bij het Rijswijks Jeugdtheater! Je krijgt les van zeer ervaren en vooral enthousiaste docenten. Theater is goed voor je ontwikkeling, omdat je je zo leert uiten door middel van spel. Maar ook verrijkt theater je fantasie en je creativiteit. En heel belangrijk: het is goed voor je zelfvertrouwen. Het RJT is er daarom voor kinderen die al graag in de schijnwerpers staan, maar ook voor kinderen die nog even dat kleine duwtje nodig hebben. Nieuwsgierig naar onze lessen? Kom een proefles volgen. Als je het contactformulier invult, dan bellen wij jou om een afspraak te maken.

Highschool Musical

Zaterdag 17 november 2018 
Zondag 18 november 2018  
Zondag 25 November 2018

Footloose

Vrijdag 1 februari 2019
Zaterdag 2 februari 2019
Zondag 3 februari 2019

Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat

Zaterdag 23 maart 2019
Zondag 24 maart 2019
Zondag 31 maart 2019

Veelgestelde vragen

Staat die van u ertussen?

Ja, ieder kind vanaf 4 jaar is welkom bij het RJT. Wij vinden het belangrijk om kinderen stapsgewijs voor te bereiden op de voorstellingen. Daarom bieden we lessen op verschillende niveaus. Op de pagina ‘Groepen per leeftijdscategorie’ staat meer informatie.
Wilt uw kind meedoen aan een proefles? Als u het contactformulier invult, bellen wij u om een afspraak te maken.
De oefenruimten van het RJT bevinden zich op de eerste verdieping van de Ottoburg: Esdoornstraat 3a in Rijswijk. De ingang is halverwege het schoolgebouw aan de Esdoornstraat, de deur links van de voormalige bibliotheek (graag op de rode knop drukken).
Dat wisselt per groep. Kijk op de pagina ‘Groepen per leeftijdscategorie’ voor meer informatie.
Nee, in de schoolvakanties zijn er geen lessen. We beginnen de eerste week van september en gaan door tot eind juni.
De musicals van de Vrijdaggroep, de Zaterdaggroep en de musical van NuRT worden opgevoerd in de Rijswijkse Schouwburg. De minimusical van de Opleidingsgroep wordt opgevoerd in de Ottoburg.
Nee, iedereen moet zelf een kaartje kopen voor de musicals in de Rijswijkse Schouwburg. Ouders die vrijwilliger zijn in de Vrijdaggroep of de Zaterdaggroep, krijgen een vrijkaartje.
Nee, dat hangt af van je leeftijd en als je ouder dan 12 bent, hangt het af van je dans-, zang- en spelniveau. Onze docenten bekijken welke groep het beste bij jou past.
Ja, RJT heeft een MusicalKoor voor jongeren van 12 tot 28 jaar. Meer informatie op de pagina MusicalKoor.
Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Ook alle andere informatie wordt via de mail gecommuniceerd.
Dat hangt van de leeftijd en de groep af. Bij iedere groep staat de contributie vermeld.
Nee. Je inschrijving kan tot een maand voor aanvang kosteloos worden afgezegd. Tussen een maand en twee weken voor aanvang ben je de helft van het bedrag verschuldigd. Binnen twee weken voor aanvang is het hele bedrag verschuldigd.
Bij de voorbereiding van iedere musical zijn vrijwilligers betrokken. Zij zijn net zo belangrijk voor het RJT als onze leerlingen en onze docenten! U kunt helpen bij de bouw van het decor, bij het maken van rekwisieten, bij het maken van de kostuums of bij het promoten van de musicals.

Uw vraag er niet tussen?

Staat uw vraag niet in onze veelgestelde vragen? Neem contact met ons op!

Sponsoren

De trouwe supporters van het RJT