RJT compilatie klein

Klik op de titel van een voorstelling uit het archief om er meer over te lezen! 

 

Karel is een tienerjongen zonder vrienden. Hij heeft moeite op school en thuis heeft hij vaak ruzie. In het dorp waar hij woont is niets te beleven. Tot op een dag het magische marionettentheater van Professor Dennenappel op het dorpsplein staat. Zijn marionetten zitten niet aan touwtjes vast en lijken uit zichzelf te bewegen. Dat wil Karel ook, vrij zijn. Hij verstopt zich tussen de marionetten om mee te gaan op tournee, maar wordt gesnapt. Professor Dennenappel belooft hem een baantje in zijn theater als Karel eerst luistert naar het verhaal van die andere jongen die wegliep van huis: Pinokkio.
Het verhaal van Pinokkio begint met een stuk hout. Een raar stuk hout. Een krakend en piepend stuk hout. Geen enkele timmerman durfde het stuk hout te gebruiken. Behalve Gepetto, die er een houten pop van maakt, genaamd Pinokkio. De Blauwe Fee brengt de pop tot leven. Maar... Pinokkio is nog steeds van hout! Hij krijgt de kans om een ├ęchte jongen van vlees en bloed te worden, maar dan moet hij eerst bewijzen braaf, gehoorzaam en moedig te zijn. En laat dat nu eens heel lastig zijn! Pinokkio spijbelt van school, valt ten prooi aan duistere figuren, ontmoet Jaap Krekel die zijn geweten probeert te spelen, laat zich verleiden om mee te gaan naar luilekkerland, verandert in een ezel en belandt tot overmaat van ramp in de buik van een walvis.
Komt het nog wel goed met Pinokkio? En krijgt Karel zijn baantje bij het magische marionettentheater van Professor Dennenappel?
Komt dat zien! Familievoorstelling vanaf 5 jaar

2 april 2016 om 19.00
3 en 10 april 2016 om 14.00

Bestel hier uw kaarten voor Pinokkio!!

Regie Rachel Levi | Zang Irene Borst | Dans Janine Damen | Orkest Carly Bakker

 

Go To Top