RJT compilatie klein

Klik op de titel van een voorstelling uit het archief om er meer over te lezen! 

In de vuile straten van Parijs in de zestiende eeuw wemelt het van de dieven, zwervers en bedelaars. Het enige vermaak dat de mensen hebben is het jaarlijkse zottenfestival, waar het lelijkste gezicht van Parijs wordt gekroond tot koning der dwazen. Op het stadsplein, voor de imposante kathedraal van de Notre Dame, zingt en danst het beeldschone zigeunermeisje Esmeralda tijdens het jaarlijkse zottenfestival. Ze trekt meteen de aandacht van drie mannen: Quasimodo, de gebochelde klokkenluider, Dom Frollo, de priester van de Notre Dame en Gringoire, een aantrekkelijke vrijheidsstrijder. Hun leven slaat onverwachts een andere weg in wanneer zij alle drie hopeloos verliefd worden op haar. 

De mannen doen alles wat in hun macht ligt om de prachtige Esmeralda te veroveren. Maar hoe ver zullen zij gaan???

De Klokkenluider van de Notre Dame is een musical die het verhaal van Victor Hugo op een prachtige en vrolijke manier vertelt. De musical zit vol schitterende muziek. Natuurlijk zorgen diverse karakters in de voorstelling voor de nodige humor.

Een musical van Wouter Blijleven. 

Klokkenluider van de Notre Dame wordt gespeeld door de zaterdaggroep van het Rijswijks Jeugdtheater. De zaterdaggroep heeft de afgelopen vier jaar naam gemaakt met Alice in WonderlandPeter PanKoning van Katoren en Miss Robin...de nieuwe Hood!

Ook Klokkenluider van de Notre Dame zal wat betreft zang, dans en toneel weer een heel bijzondere voorstelling worden. 

Een echte familievoorstelling vanaf 8 jaar!

21, 22 en 29 maart 2015

 
Go To Top