RJT compilatie klein

Klik op de titel van een voorstelling uit het archief om er meer over te lezen! 

Dit verhaal begint in een donkere nacht. Jafar, de raadsheer van de sultan, probeert toegang te krijgen tot de Grot der Wonderen. In deze grot ligt een wonderlamp verborgen, die Jafar nodig heeft om zijn duivelse plannen uit voeren en de sultan van de troon stoten. Maar helaas, de grot blijft voor Jafar gesloten. 

In de stad woont ook de dappere en slimme straatjongen Aladdin. Aladdin droomt van een rijk leven in het prachtige paleis van de sultan. In dat paleis droomt prinses Yasmine van een vrij leven buiten het paleis. Volgens de wet moet zij trouwen met een prins, maar alle kandidaten wijst zij af. Zij wil trouwen met iemand van wie zij houdt. Als zij Aladdin ontmoet, springt de vonk over. Hoe moet het verder? De prinses mag alleen trouwen met een prins! Gelukkig komt er hulp uit onverwachte hoek, als Aladdin de wonderlamp vindt. Maar is een beetje magie genoeg om het op te nemen tegen Jafar?

Aladdin Jr. wordt gespeeld door de vrijdaggroep van het Rijswijks Jeugdtheater. De vrijdaggroep heeft de afgelopen vier jaar naam gemaakt met KruimeltjeBelle en het BeestSound of Music en High School Musical

Ook Aladdin Jr. belooft een spectaculaire voorstelling te worden, temeer daar er weer live muziek zal zijn.

Familievoorstelling vanaf 5 jaar!

15, 16 en 23 november 2014

Go To Top