RJT compilatie klein

Klik op de titel van een voorstelling uit het archief om er meer over te lezen! 

2011MissRobin

Met moderne sprookjes kun je alle kanten op. Voor dit verhaal hoeven we niet terug naar de Middeleeuwen. Geen mannen in maillots dit keer. Een Robin Hood kan overal opstaan, zelfs bij jou op school. Deze moderne musical geeft een heel nieuwe invulling aan de bekende Robin Hood legende.
We zijn op Nottingham High en het leven is te gek! Tenminste, als je aan de goede kant van het spoor woont. Sinds de scholen Norman High en Saxon High gefuseerd zijn is het leven geen lolletje meer voor de Saxons. John Prins, klassenoudste en ‘president’ van de school houdt de rijke Normans blij door het geld van de arme Saxons te stelen.
Maar dingen staan op het punt te veranderen als Robin Loxley terug komt op school. Zij houdt niet van onrecht! Met de hulp van de Saxons verzint Robin een plan om de Normans te stoppen. Dit lijkt een eenvoudige taak, tot ze Mario ontmoet. Een Norman die meer dan aardig blijkt te zijn. Terwijl onze hoofdpersonen verliefd worden, komen ze erachter dat er niet zoiets bestaat als ‘zij’ en ‘wij’. Wat moeten ze nu?

03050813

                 

 
Go To Top