RJT compilatie klein

Klik op de titel van een voorstelling uit het archief om er meer over te lezen! 

2003koningprog

De vrolijke oude koning van het goede land Katoren is overleden zonder een opvolger te hebben. Zes zure ministers grijpen onmiddellijk de macht en beweren al zeventien jaar dat ze een nieuwe koning zoeken, maar er gebeurt niets. Dit vinden de inwoners van Katoren niet leuk want de oude koning was erg geliefd en dat kun je van de zes valse ministers zeker niet zeggen.
Dan komt de zeventien jarige Stach, en laat weten dat hij graag koning van het land wil worden. Hij vraagt de ministers wat je moet doen om koning te worden. Maar de zes ministers blijven natuurlijk liever zelf aan de macht en dus bedenken ze drie hele moeilijke opdrachten voor Stach. Die laat zich niet kennen ...
Met de hulp van zijn oom Gervaas en zijn vriendin Kim begint hij aan de drie opdrachten. Stach is niet bang ... zelfs als hij de opdracht krijgt om de tovenaar Pantaar te vernietigen ... Hij is slim en weet met gezond verstand alle opdrachten uit te voeren! Stach wordt heel populair in het land, waardoor hij Katoren weer tot een leefbaar land maakt.

         

 
Go To Top